sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Something like snowfall outside my window!

HOU HOU HOU :D Snööö, snow, lumi, snek... Kaikilla kielillä joita osaan. Pehmeät lumihiutaleet peittävät kerrostalojen katot muutamaksi minuutuksi kunnes sulavat pois. Noissa minuuteissa ehdin kuitenkin pomppaamaan pystyyn, juoksemaan parvekkeelle ja nappaamaan tämän talven ensimmäiset lumihuitaleet lämpimälle kädelleni eikä hymyäni saada naamaltani pois, ei saada, ei. HETI ALKUUN HALUAN MAINITA CAPS LOCKIN PAINOTTAMANA, ETTÄ EN OLE JOULU/TALVI IHMINEN en sitten alkuunkaan. Talvi tarkoittaa pakkasta, lunta, liukastelua, aurinkotomuutta (ilman aurnkoa elämstä) , pimeyttä, hiihtoa( jösses ei oo totta) jonkin moista tylsyyttä, tylsää pukeutumista koska kaikki asun herkkukohdat jää PAKSUN talvitakin alle, usch.. Vähän ennakkoluuloja talvea kohtaan kyllä löytyy tältä tytöltä. Tuntuu kuitenkin siltä, että en ole oikeasti antanut TALVELLE mahdollisuutta nousta suosikkeihini negativisella asenteellani. Nyt nyt voisin ottaa talven syliiini ja pyytää anteekis asennetani, koska olen nähtävästi rakastumassa tulevaan talveen ja jopa siihen HIIHTÄMISEEN. Suuntaan jäälle hiihtämään ja ihastelemaan talvisia maisemia. Lupaan sen sinulle talvi! Toivon kiloittain lumisadetta, ihanan romattista lumisadetta katulamppujen loisteeseen.
Ajatukseni talvea kohtaan ovat muuttunet niin radikaalisti, että en malta odottaa luisadetta, liukastelua, myssyn käyttöä ja jopa pakkasta. Jotenkin kaikki tuo tuntuu niin taivaallisen positiiviselta tällä hetkellä. Hahhaha love is in the air saattaisi joku viisas tokaista ja pyyhkiä mielestään innostukseni talvea kohtaan!!! No mutta kun ei OLE!! Talvi ja joulu symboloivat perhettä ja ystäviä, sillä viimeisen seminaarin jälkeen lennän kotiiiiin lumiseen Lappeenrantaaan viettämään joulua ja puassailemaan ystäviä. Ehkäpä tämä on yksi syyy talvi innostumiseeni. Tiedän pääseväni kotiiiiiin talven tultua! Talvi tule, tule jo!! Sua odotetaan täällä niin kovin, älä viittiii jumittaa nyt siellä pohjosessa vaan!! Kuukausi enää ja olen talven ja lumen perheen ja ystävien syleilemä. Tulisit JO!! Haluan valmistaa kynttiläillallisen kaikille söpöille, laskea mäkeä ja HIIIHTÄÄÄ. Joo ja myös lumienkeleitä on pakko tehdä ja juoda kuuuuumaaa glögiä, joka polttaa kielen, ja leipoa piparkakkuja mutta syödä ensin puolet raakana taikinan muodossa. Niiin ja haluan käyttää myös karvahattua ja pukeutua moneeen kerrokseen ja näyttää pieneltä pallero laselta, jonka vanhemmat ovat pukeneet siihen kuntoon että jokaisen raajan liikuttaminen tuottaa hankaluuksia!! Voj talvi minulla on niiiin paljon suunniitelmia sua varten! Ihanaa talvi on jo melkein täällä!! Luistelemaan haluan myös, ehdottomasti!! Ja toppahousuja on pakko kokeilla. Hahhaha. Talvi i'm so falling for you.
Kuullaaan taaaas pallerot!!
Kuuunellaan myös Kings of Lion Sex on fire! God, i love this song!!
julia the lover of winter
p.s winter what have you done to me??

1 kommentti:

sally kirjoitti...

oh man, WHAT HAS WINTER DONE TO MY SUMMERGIRL JULIA!!!! :D ei vaineskaa, ootan aika innolla et päästään luistelee ja lupaakko, että mennään pulkkamäkeen kuuman kaakaon tai glögin kanssa?? :D voiii, vähän ois kivaa <3 ei prkl helsingissä ei tunnu vielä talvelta, vaikka tänään tartti villatakkia ja toppatakkia ihan tosissaan! oli semmoset viimat et huhhuh. mahtopa olla -3 astetta pakkasta jos tota mittaria on uskominen. ja kaupassa sulin, mikä ei ollu erityisen viehättävää kun oli seuralainen mukana. :D voi lumipalleroiseni, tuu jo kotiin! kun kirjotit että otat talven sylii ni kuvittelin siut halaamassa jotain valkosta lumiukon ja valkosen untuvatakin sekotusta. :D karvalakkia, jota salla ei osaa avata, ois todentotta tarvittu jo täälläkin tänään!