lauantai 15. marraskuuta 2008

SUBÄÄÄÄÄÄÄÄÄ <3

Hiii-o-hoi sinne meren toiselle puolelle!!! Olin joskus maitopurkin kokonen tyttö mutta nyt ollaan kasvettu sekä henkisesti että fyysisesti, joten maitopurkkiajat on vaan ihania muistoja. Ihania muistoja todellakin. Hahhha tänne meinasin sitten raapustaa näitä kauniita muistoja etusormitaktiikallani. Oon siinä mielessä vähän hassu ja hidas datailija että kirjottaessa käytän vaan etusormiania. Eli kun muut naputtaa kymmenellä nakilla niin julia naputtaa vaan kahella. Hidastahan tuo!
Olen ottanut suunnakseni Tukholman. Tukholma in my compass! Nyt kun mietin niin jotenki tiedän, että olen valinnut oikein elämässä. Tukholma tuntuu niin omalta, vaikka kaukanahan tuo loppujen lopuksi on ja vielä tuo pirun lätäkkökin tossa välissä. Eli ei mitään viikonloppu moikkauksia kotiin junalla niin kun kaikki suomi ystävät tekee. Ollaan mamin kanssa opeteltu Skypen ja msn:n funktiot, hahhhha ja hauskaa on ollu. "Kuuluuks mitäää?" " NO VOIHAN HELKKARI KUN EI KUULU MITÄÄ" "OOTA KUN MÄ EN SAA NÄITÄ LUUREJA PÄÄHÄN KUN MULLA ON RULLAT PÄÄSSÄ" Ja kilo naurua perään! Opiskelen taloutta Tukholman ihanassa yliopistossa, teidän pitäs nähdä kaikki ne ihanat ihmiset siellä!! Tunnustelin Stockista ja menin sit rakastumaankin siihen, usch va jobbigt!! Tunnen oloni kotoisaksi sen kaduilla ja rakastan vaan koko hommaa täällä!! Rakennan siis omaa elämääni nyt täällä ja se tuntuu muhevalta.
Viime viikonloppu oli niiin subääää muhku, että voin kyl helposti nimetä sen yhdeksi hauskimmista viikonlopuista. No toisaalta ei kyllä ollut epäilystäkään kun vierailevana tähtenä toimi Salla tuleva hottis maarilaari, hahhah :D Meillä oli kyllä niiin kuumat puheenaiheet ja naurukohtauksia saatiin t-banassa ja oikeastaan ihan kaikkialla kun kukaan ei halunnut naida (lue mennä naimisiin) Sallaa ja syykin sit selvis kun Salla kysy et onko hampaiden välissä mitään ja mitäs se Julia sieltä löysikään vihreän pinaatti palasen, ja nauruunhan siinä kuoltiin :D On kyllä ollut sen jälkeenkin ihan kuumat puheeaiheet, niiin kuumat, että yöllä ei meinaa saada unta ha-ha eikä edes ikkunan avaaminen auta!! Muhku viikonloppu oli kyllä kyseisen tytön kanssa, ihanaa oli. Tulisitpa takas. No ei, om mun vuoro matkustaa. Jouluksi kotiin. Vaikka Tukholma onkin ihana niin kyllä kotiin on aina ihana lentää varsinkin kun kaikki herkut oottaa siellä valmiina. Sit eikun napsimaan parhaat päältä. Joulu in my mind!
Tossa pieni otos Julian facebook viestistä Sallalle, jota ikävöidään korvia myöten Madonnan tahdittamana.

Julia Huobonen wrote at 3:05pm
Hej mitä hottis maarilaari <33>är julian tehobiisi nu under helgen??? :D MADONNA MILES AWAY ♥ Sä in my mind ♥ Våran helg ♥ Kan du pliiiis komma tillbax?? ♥ Jätte kiva olis om du skulle kunna vara här med mig ♥ Ois niii subääääää ♥ HAHHA meidän täytyy shääka lite MADkhaaka.. Mm-mm söu ghuud ;D otetaan jonna ja beni med oss ni saadaan riktig messy MADKHAAKA fest hahhha eikä rupee itkettää et ollaan shääka HELA MADKAHAAKA kahestaan :D HAHHA JONNA ÄR DU REDO??? Mä flyger hem jouluks :D :D HAHHAHA MILES AWAY men fortfarande här med mig ♥ Kommer du ihåg när du fastnade till min karvahattu, hahhahha jag dör av skratt här :D Du är så muhku ♥
Kuuullaan taas karvakamut!
julia

1 kommentti:

sally kirjoitti...

voi vitsi julle, ihana blogi <3 niin nätti kuva tossa!! :P ja siul on nii huippujutut. :D :D tätä rupeen lukee aina! sit hoituu kuumat puheenaiheetkin nopeemmin ku ei tarvii juurta jaksaen selittää ;D pusuuu <3